Å være nummer to betyr ikke at Kansas City Chiefs ikke er gode
24 Feb

Å være nummer to betyr ikke at Kansas City Chiefs ikke er gode

Super Bowl-finalen er over, og Kansas City Chiefs, den forsvarende mesteren forrige sesong, ble nummer to. Selv om de tapte kampen, er Kansas City Chiefs fortsatt et sterkt lag. Patrick Mahomes, iført nummer 15-Amerikansk Fotball Utstyr, er virkelig en utmerket quarterback.

Dessverre møtte de Tampa Bay Buccaneers ledet av Tom Brady i Super Bowl-finalen, som begge også var gode quarterbacks. Selv om Tom Brady hadde på seg Tampa Bay Buccaneers Drakter i bare en sesong, spilte han for New England Patriots i 19 år. Tom Brady ledet også New England Patriots til seks Super Bowl-mesterskap og har betydelig erfaring med sluttspillet. Patrick Mahomes er ikke like rik som Tom Brady i spillopplevelse, men hans vekst i Kansas City Chiefs er prisverdig.

Siden NFL-utkastet i 2017 ble Patrick Mahomes valgt av Kansas City Chiefs for å starte karrieren. Han ledet også Kansas City Chiefs med suksess for å vinne det 54. Super Bowl-mesterskapet. Jeg tror alle vil se Patrick Mahomes lede laget til finalen igjen.

Populære drakter