Antonio Brown håper å fornye kontrakten med Tampa Bay Buccaneers så snart som mulig
06 Apr

Antonio Brown håper å fornye kontrakten med Tampa Bay Buccaneers så snart som mulig

Kanskje Antonio Browns styrke, ingen vil stille spørsmål ved ham. Men hans tidligere atferdsproblemer og problemer utenfor banen førte til at han byttet Amerikansk Fotball Utstyr til tre lag i 2019-sesongen. Antonio Brown, som har kommet tilbake fra suspensjonen, spilte for Tampa Bay Buccaneers forrige sesong og håper å bli i Tampa Bay Buccaneers i den nye sesongen.

Faktisk var Antonio Brown allerede den beste brede mottakeren i NFL i løpet av sin tid i Pittsburgh Steelers. Det kan sies at Antonio Browns toppperiode var på Pittsburgh Steelers og ble den første spilleren i ligahistorien som fullførte minst 100 fangster i seks påfølgende sesonger. På grunn av sin konflikt med Pittsburgh Steelers ble han imidlertid i 2018 byttet til Las Vegas Raiders i 2019. Han ble sagt opp i Las Vegas Raiders i bare 6 måneder, og ble sagt opp etter å ha blitt med i New England Patriots i to uker.

Signeringen av forrige sesong gjorde Antonio Brown verne om muligheten til å komme tilbake til spillet enda mer. Han har Tampa Bay Buccaneers Drakter for å konsentrere seg om spillet. Han mottok også en nøkkelberøring i Super Bowl-finalen og bidro til laget. Ser at Tampa Bay Buccaneers beholder de fleste av spillerne, håper Antonio Brown også å fornye kontrakten med Tampa Bay Buccaneers så snart som mulig.

Populære drakter