Arizona Cardinals signerer Malcolm Butler for kort kontrakt
26 Mar

Arizona Cardinals signerer Malcolm Butler for kort kontrakt

NFL-profesjonelle lag trenger ikke bare å møte utfordringene i sluttspillet, men også utfordringene til motstandere i samme distrikt. Stilt overfor denne situasjonen nådde Arizona Cardinals en annen kontrakt. Undertegnet veteranen Malcolm Butler for en ettårskontrakt.

Ser jeg navnet på den signerte spilleren, lurer jeg på om fansen har tenkt på det 49. Super Bowl-spillet. Han var Malcolm Butler, som hjalp New England Patriots med å fullføre en avlytting mot Seattle Seahawks, og det var også det lyseste øyeblikket i karrieren. Malcolm Butler, som har fullført kontrakten, vil eie Arizona Cardinals Drakter, og erstatte Patrick Peterson som lagets viktigste cornerback. Patrick Peterson, som spilte for Arizona Cardinals i ti år, fant også et nytt lag, Minnesota Vikings, for å fullføre kontrakten.

Malcolm Butler har spilt mer enn bare ett lag i karrieren. Han hjalp en gang New England Patriots med å vinne to Super Bowl-titler. Tennessee Titans, som signerte en femårskontrakt med ham, kuttet ham nylig for å gi plass til lønn. Selv med utskiftingen av den nye Amerikansk Fotball Utstyr, er Malcolm Butlers konkurransedyktige tilstand fortsatt stabil. Bedømt fra signeringen av Arizona Cardinals, vil laget bli en sterk motstander av National League West Division.

Populære drakter