Buffalo Bills-spillere kneler i bønn for lagkamerat Damar Hamlins helse
04 Jan

Buffalo Bills-spillere kneler i bønn for lagkamerat Damar Hamlins helse

Det profesjonelle spillere frykter er ikke å møte et lag med dårlig rekord, men at de er redde for å få alvorlige skadeproblemer selv. Uansett hvor mange gode profesjonelle spillere det er i NFL, vil de sannsynligvis avslutte karrieren hvis de pådrar seg alvorlige skader. Damar Hamlins Buffalo Bills Drakter nr. 3 ble lagets profilbilde på sosiale medier, og lagkameratene knelte i bønn for hans raske bedring.

Damar Hamlin ble valgt ut av Buffalo Bills i 2021 NFL Draft. Han er en nybegynner i lagoppstillingen. Damar Hamlin har vært reservespiller for Buffalo Bills i sin rookie-sesong, og han må tilpasse seg direkte til den virkelige NFL-kampen fra college-sesongen. Han ble først startende for Buffalo Bills i fjor, og hovedtreneren har merket forbedringen hans. Ethvert lag i NFL trenger unge spillere, tross alt er unge spillere hjørnesteinen i lagets fremtid. Intensiteten til amerikanske fotballkamper kan imidlertid ikke forhindre at spillere blir skadet, så spillere må bruke verneutstyr og hjelmer. Buffalo Bills så Damar Hamlin spille bra denne sesongen, men han ble alvorlig skadet mot Cincinnati Bengals.

Damar Hamlins skade i kampen har alvorlig truet spillernes liv og helse, så lagkameratene hans kneler oppriktig og ber. Cincinnati Bengals-spillerne er veldig samarbeidsvillige med avbruddet, og de er også bekymret for motstanderens skadeproblemer. Quarterback Joe Burrow ser på Cincinnati Bengals Drakter etter at han gikk glipp av sin første sesong på grunn av skade. Joe Burrow er godt klar over virkningen av skader på unge spillere, etter å ha pådratt seg skader selv. Ligaen annonserte for øyeblikket at kampen mellom Cincinnati Bengals og Buffalo Bills ikke vil fortsette denne uken, og den 18. uken av den ordinære sesongen vil fortsette.

Populære drakter