Dårlig situasjon for Houston Texans quarterback Deshaun Watson
24 Mar

Dårlig situasjon for Houston Texans quarterback Deshaun Watson

Opprinnelig er de nåværende NFL-profesjonelle lagene justert på grunn av lønnsgrensen. Når nye spillere blir med, går veteraner. På grunn av rettssaken har Houston Texans quarterback Deshaun Watsons mest urolige problem direkte innvirkning på hans evne til å bli byttet og bytte Amerikansk Fotball Utstyr.

Innholdet i søksmålet handler også om Deshaun Watsons private problemer, men NFL har vært involvert i etterforskningen. Det ser ut til at oppførselen til profesjonelle spillere også er regulert av NFL-ligaen, selv om spillerne presterer bra, vil de bli straffet av ligaen. Den mest alvorlige straffen vil sannsynligvis gå glipp av kampen, og quarterbacken vil møte spørsmålet om han kan spille neste sesong. Opprinnelig hadde ikke Houston Texans tenkt å handle Deshaun Watson, men han uttalte seg ikke om saken.

Den nåværende situasjonen kan bare sies å være veldig dårlig, teamet må revurdere om de vil beholde Deshaun Watson. Selv om han presterte bra i Houston Texans Drakter, er ikke utviklingen av situasjonen bra for quarterbacken. For øyeblikket ser det ut til at uansett hvor gode spillere er på banen, vil feil i oppførsel utenfor banen direkte påvirke deres karriere og til og med handelsproblemer.

Populære drakter