Ess-kombinasjon av ti års samarbeid
26 Feb

Ess-kombinasjon av ti års samarbeid

Etter Super Bowl-finalen feiret de to for to touchdowns i spillet. Kompliment hverandre til hverandre, dette er den stilltiende forståelsen av deres samarbeid i ti år. Selv om de vant mesterskapet denne gangen med et nytt lag, er Amerikansk Fotball Utstyr tallene deres fortsatt nr. 12 og nr. 87.

Alle har gjettet at de er Tom Brady og Rob Gronkowski. I den viktige Super Bowl-finalen fant Tom Brady Rob Gronkowski flere ganger. Sistnevnte fullførte også to touchdowns, og etablerte en enorm ledelse for Tampa Bay Buccaneers. Selv om han kommer tilbake etter et år med pensjon, er Rob Gronkowski fortsatt Tom Bradys beste partner. En måned etter at Tom Brady ble med på det nye laget, fulgte Rob Gronkowski ham i Tampa Bay Buccaneers Drakter. Rob Gronkowski sa at Tom Brady er den eneste quarterbacken han er villig til å jobbe med.

Enten de er i det tidligere laget New England Patriots eller Tampa Bay Buccaneers. Vennskapet mellom dem har ikke endret seg, og de vant mesterskapet sammen i Tampa Bay Buccaneers. Så heldige vi er å være vitne til legenden. La alle glede seg til den perfekte kampen til Tom Brady og Rob Gronkowski neste sesong.

Populære drakter