Fans som Aaron Rodgers og må respektere valget hans
16 Jul

Fans som Aaron Rodgers og må respektere valget hans

Siden Green Bay Packers quarterback Aaron Rodgers sa at han forlot laget, har det ikke vært noen klar løsning på problemet. På den ene siden nektet Green Bay Packers å la Aaron Rodgers gå, og på den andre siden hadde Aaron Rodgers ingen anelse om å komme tilbake til laget. Dette gjør at Green Bay Packers-fans ikke kan forestille seg at Aaron Rodgers bytter Amerikansk Fotball Utstyr, og han drar til andre lag for å søke utvikling.

Hvis quarterback Aaron Rodgers ikke presterte bra, ville resultatet være at Green Bay Packers byttet ham fra laget. Men quarterback Aaron Rodgers vant den beste spillerprisen forrige sesong, og avgjørelsen hans vil være et problem for laget. Siden Aaron Rodgers ble valgt av Green Bay Packers i 2005, har Green Bay Packers Drakter vært med ham mest. Da Aaron Rodgers ble med på laget som en rookie, var det allerede en legendarisk quarterback Brett Favre.

Da quarterback Brett Favre valgte å trekke seg i 2008, fikk Aaron Rodgers endelig sjansen til å spille. Aaron Rodgers vet bedre enn noen at det ikke er lett å erstatte en legende, men han viser seg i hver sesong han spiller. Green Bay Packers vil beholde Aaron Rodgers neste sesong og må forbedre lagets liste for å beholde ham bedre. Og Aaron Rodgers håper fans som liker ham kan respektere hans valg.

 

Populære drakter