Indianapolis Colts satte den verste rekorden i NFL
21 Dec

Indianapolis Colts satte den verste rekorden i NFL

Den første halvdelen av kampen fylte Indianapolis Colts med lykke, men andre halvdel av kampen forlot laget i en pinlig situasjon. Indianapolis Colts så på den ledende kampen og forventet å slå Minnesota Vikings, men i stedet ble de slått av en kontring. Quarterback Matt Ryan så på Indianapolis Colts Drakter med overraskelse da han og lagkameratene møtte nok et tap.

Utålmodige fans av Indianapolis Colts vs. Minnesota Vikings gikk glipp av den beste andre halvdelen av kampen. I tillegg til den fantastiske motangrepet som publikum kan se, tror fansen som ser på livevideoen allerede at Indianapolis Colts kan vinne. Dette spillet fortalte mange fans at ledelsen i begynnelsen av spillet ikke er viktig, det som er viktig er at motstanderen kan lykkes med kontring. Indianapolis Colts' tap mot Dallas Cowboys hadde allerede satt rekorder denne sesongen, og nå er tapet deres mot Minnesota Vikings den dårligste poengsummen i NFL. Etter kampen kunne Indianapolis Colts-spillerne bare se på motstanderens Minnesota Vikings Drakter, og de kunne fortsatt ikke akseptere resultatet av å bli beseiret av kontringen.

Etter at Indianapolis Colts tapte fortløpende mot Dallas Cowboys og Minnesota Vikings, kunne ikke fansen akseptere prosessen med å tape. Indianapolis Colts kommer kanskje ikke til sluttspillet, og laget kan bare håpe på et godt draftvalg på slutten. Etter at Minnesota Vikings vant kampen, avanserte laget vellykket til sluttspillet etter to år. Indianapolis Colts trenger å gjøre justeringer i angrepet etter kampen, og forsvarets utmerkede prestasjoner tåler ikke angrepets mangler.

Populære drakter