Julio Jones blir med i Tennessee Titans
11 Jun

Julio Jones blir med i Tennessee Titans

Få profesjonelle spillere kan bare spille for ett lag i karrieren, ikke engang Tom Brady, som vant syv Super Bowl-titler. Julio Jones, som ble valgt ut til Pro Bowl syv ganger, forlot Atlanta Falcons, som hadde spilt i ti år. Og Julio Jones tok av seg Amerikansk Fotball Utstyr nr. 11 og kom til Tennessee Titans for å innlede en ny start.

Selv om NFL er i offseason, tillot det ikke profesjonelle lag å vente stille på starten av den nye sesongen. I tillegg til utkastet er lønnreduksjon det største slaget for profesjonelle team. Atlanta Falcons møtte presset fra cap space før de bestemte seg for å bytte Julio Jones ut av laget. Siden Julio Jones ble valgt av Atlanta Falcons i NBA Draft 2011, har han blitt valgt ut til Årets lag 5 ganger og Pro Bowl 7 ganger.

Atlanta Falcons avsluttet skjebnen, og Julio Jones spiller for Tennessee Titans neste sesong. Han valgte nr. 2 for Tennessee Titans Drakter. Å ikke velge nr. 11 er å si farvel til fortiden. Julio Jones sa at han er klar til å forberede seg på det nye laget, og Tennessee Titans offensive styrke er enda sterkere.

 

Populære drakter