Justin Jefferson blir Minnesota Vikings beste bredmottaker
30 Aug

Justin Jefferson blir Minnesota Vikings beste bredmottaker

Fans kjenner bredmottakere som høye og skremmende spillere. Men den virkelige testen for bredmottakere er ikke bare størrelsesfordelen, men også deres sterke en-til-en-evne. Justin Jefferson gjør helt klart det, og han fortjener NFL Drakter nr. 18 som tilbys av Minnesota Vikings.

NFL-utkastet har flest wide-receivere i 2020, og mange fremragende wide-receivere er valgt ut av andre lag. Lag med høyere draftvalg kan velge sine favoritt rookie-spillere, mens lag med lavere draftvalg er avhengige av flaks. Selv om Philadelphia Eagles valgte Jalen Reagor med 21. sammenlagtvalg, valgte Minnesota Vikings Justin Jefferson med 22. sammenlagtvalg. Justin Jefferson la opp enestående individuelle tall i sin rookie-sesong, og han fikk også lag som gikk glipp av ham til å angre. Justin Jefferson brøt rekorden for å motta yards av en wide receiver i sin rookie-sesong, og Minnesota Vikings stoler på ham som deres startende wide receiver. Mange fans vet ikke at Justin Jefferson var lagkamerat med quarterback Joe Burrow på college, og samarbeidet mellom dem vant mesterskapet.

På grunn av Justin Jeffersons eksplosive opptreden i sin rookie-sesong, har noen fans utenfor verden avhørt ham. Og Justin Jefferson beviste raskt at evnen hans ikke er kortvarig, og han ble med suksess Minnesota Vikings nummer én bredmottaker. Hver gang Justin Jefferson ser en Minnesota Vikings Drakter i garderoben, tar han det veldig seriøst under treninger og kamper. Justin Jefferson vant til og med prisen for årets offensive spiller for sin enestående prestasjon, og han vil ikke skuffe Minnesota Vikings som draftet ham.

 

Populære drakter