Kansas City Chiefs' Patrick Mahomes vinner ESPY Award
19 Jul

Kansas City Chiefs' Patrick Mahomes vinner ESPY Award

Dette året er det lykkeligste for Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes, som nylig vant ESPY Award. Enten det er Super Bowl eller personlig ære, overgikk 27 år gamle Patrick Mahomes unge NFL-spillere. Etter forrige sesongs finaler dukket Patrick Mahomes' barn opp på seremonien etter kampen iført nr. 15 NFL Drakter.

Patrick Mahomes fridde etter å ha vunnet sin første Super Bowl, og han har en familie verdig fansens velsignelser. Det faktum at Patrick Mahomes ikke er singel har trist mange kvinnelige fans som aldri har hatt sjansen til å forfølge sitt idol. Men som ekte kvinnelige fans av Patrick Mahomes, vil de fortsette å støtte idolets karriereutvikling. Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes vant den 57. Super Bowl, han vant også FMVP og den ordinære MVP. Super Bowl viser at quarterback Patrick Mahomes har en sterk evne til å lede laget. Han hjalp laget med å vinne mesterskapet for andre gang. FMVP viser at Patrick Mahomes enestående prestasjoner i sluttspillet og finalen, hans skade er ikke den største testen for å forhindre suksess.

Den ordinære MVP-en viser at Patrick Mahomes vant denne personlige æren med ligaens første pasningsstatistikk og touchdowns. Det er mange spillere som kan vinne ESPY Award i historien til NFL, men den eneste spilleren som vant den ordinære sesongens MVP, Super Bowl FMVP og ESPY samme år er Patrick Mahomes. Patrick Mahomes får flere fans til å like Kansas City Chiefs Drakter, og han er også nummer én spiller i den aktive ligaen.

 

Populære drakter