Kansas City Chiefs går videre til finalen
28 Jan

Kansas City Chiefs går videre til finalen

Etter at Kansas City Chiefs beseiret Buffalo Bills 38-24, hørte kvalifiseringen til finalen Kansas City Chiefs. Og om mindre enn to uker møter Kansas City Chiefs Tampa Bay Buccaneers i den 55. Super Bowl-finalen.

Selv om kampen mellom Kansas City Chiefs og Buffalo Bills er over, har det forsvarende mesterlaget lykkes avansert til Super Bowl i to påfølgende år. Og motstanderen har den beste elite-quarterbacken i historien, Josh Allen, men Kansas City Chiefs har også en ung og enestående quarterback, Patrick Mahomes. Josh Allen denne sesongen, kan dataene sies å være et kvasi MVP-nivå. Men Patrick Mahomes, iført Kansas City Chiefs Drakter, er en ekte MVP-spiller. Og de vant enkelt spillet på en stabil måte og gikk videre til finalen.

Hvert år har Super Bowl-finalen tiltrukket oppmerksomhet fra mange fans, som spekulerer i hvem som kan vinne det endelige mesterskapet. For spillere som har på seg Amerikansk Fotball Utstyr, avhenger de av prestasjonene i den siste kampen om de kan forsvare mesterskapet.

Populære drakter