Kansas City Chiefs høster en defensiv spiller som ble permittert
31 Mar

Kansas City Chiefs høster en defensiv spiller som ble permittert

Kansas City Chiefs, som tapte Super Bowl-finalen forrige sesong, fant tid til å signere. Under presset om å senke NFL lønnstak, har mange lag tatt beslutningen om å permittere personalet. La antallet gratisagenter direkte fortsette å øke, så kraftige spillere burde ikke tro at de vil forbli på laget.

Dette førte også til at det frie markedet ikke manglet på fremragende spillere, inkludert Jarran Reed, som ble permittert av Seattle Seahawks. Kort tid etter at han ble permittert av Seattle Seahawks, hadde han imidlertid nådd en ettårskontrakt med Kansas City Chiefs. I den nye sesongen vil Jarran Reed skifte Amerikansk Fotball Utstyr og dra til Kansas City. Fans tror kanskje at Jarran Reed ble frafalt av Seattle Seahawks etter at prestasjonen hans gikk ned, men han spilte bra i 2020-sesongen.

Den største grunnen er beslutningen fra Seattle Seahawks om å frigjøre cap-plass, men det tillot Kansas City Chiefs å legge til en annen fremragende defensiv spiller. Jarran Reed vil også ha Kansas City Chiefs Drakter neste sesong. Han kan spille med den fremragende quarterbacken Patrick Mahomes. Og hans tilskudd vil utvilsomt øke forsvarsstyrken til Kansas City Chiefs sterkt.

Populære drakter