Kansas City Chiefs taper mot New Orleans Saints på førsesongen
16 Aug

Kansas City Chiefs taper mot New Orleans Saints på førsesongen

Preseason er oppvarmingskampen før starten av den ordinære NFL-sesongen, og den beste tiden for hovedtrenerne til hvert lag å observere rookies. Siden den forsvarende mesteren Kansas City Chiefs vil møte New Orleans Saints, håper fansen fortsatt at de fortsetter å vinne kampen. Fokuset til fansen etter kampen var imidlertid ikke den røde NFL Drakter, men New Orleans Saints-spillerne som vant til slutt.

Noen fans la ikke mye oppmerksomhet til førsesongens kamper, tross alt var ikke nybegynnernes kamper like spennende som hovedoppstillingen. Enten det er oppstillingsstyrken til spillet eller konkurransetilstanden som vises i spillet, kan det ikke overgå det offisielle spillet. Selv om Kansas City Chiefs tapte 24-26 mot New Orleans Saints, var kampen av stor betydning for hovedtrenerne til begge lag. Kansas City Chiefs overrasker alltid fansen, og laget vil ikke glemme hovedtrenerens taktiske ordninger selv om de er 17 poeng bak. Så fortsatte Kansas City Chiefs å kontre scoringen, og de ledet New Orleans Saints 24-17. Kansas City Chiefs har fortsatt en god lagkultur, og de ga seg ikke da de kom bakpå. Kansas City Chiefs hovedspillere vil ikke ha mye spilletid, de forlater banen for tidlig og setter seg på benken for å se kampen.

Kampens mest spennende klimaks var New Orleans Saints som etterlignet Kansas City Chiefs for å lede resultatet før slutt. New Orleans Saints-spillerne utnyttet en Kansas City Chiefs-feil da de klarte å slå de forsvarende mesterne sent i kampen. Selv om Kansas City Chiefs tapte førsesongen, var nybegynnerens prestasjon viktigere enn poengsummen. Rookien har to kamper igjen for å kvalifisere seg til 53-mannslisten og ønsker offisielt å eie Kansas City Chiefs Drakter. Fans bør ikke feire hjemmelaget sitt på forhånd, det er alltid tilfeller av vellykkede kontringer på slutten av spillet.

 

Populære drakter