Laget går videre til finalen for første gang på 13 år
30 Jan

Laget går videre til finalen for første gang på 13 år

Rugby er utvilsomt den mest intense sportsbegivenheten. Den har en oppstilling med mange spillere og konkurrerer i forsvar og angrep mot hverandre. Det mest overraskende laget denne sesongen er Tampa Bay Buccaneers.

Etter at laget beseiret New Orleans Saints 30-20, så beseiret de Green Bay Packers 31-26, og endelig videre med suksess til Super Bowl-finalen. Dette er også første gang Tampa Bay Buccaneers har kommet til finalen etter 13 år, og den 55. Super Bowl Championship-finalen ble arrangert på lagstadionet deres. Fans som har sett spillet vet at veien til opprykk ikke er lett, og spillerne i Tampa Bay Buccaneers Drakter gjorde det. De lojale supporterne til laget innledet endelig denne viktige finalen.

Denne sesongens Tampa Bay Buccaneers har endret seg, ikke bare med den legendariske quarterbacken Tom Brady, men også med lagkameratenees solidaritet og samarbeid. Fans kan ta på seg Amerikansk Fotball Utstyr og vente på den siste matchen mellom Tampa Bay Buccaneers og den forsvarende mesteren Kansas City Chiefs denne sesongen.

Populære drakter