NFL League signerer den høyeste kontrakten innen sport
22 Mar

NFL League signerer den høyeste kontrakten innen sport

Den nylige NFL-ligaen er fortsatt veldig livlig, og ligaen har også fått gode nyheter. Det var NFLs kunngjøring at den hadde signert en ny 11-sesongs TV-sendekontrakt med Amazon, det største medieuttaket. Oppdater kontrakten direkte med det høyeste beløpet innen sport.

Den nåværende situasjonen er fortsatt forstyrret av epidemien, og det er umulig for fans å se spillet på banen. Og denne kontrakten gir fansen en bedre seeropplevelse, og gir også stabil utvikling til NFL-ligaen. Så neste sesongs kamp, ​​er det sant at Amerikansk Fotball Utstyr til profesjonelle serielag vil være mer populære blant fansen? I tillegg er det få kamper i NFL, og hver sesongs kamper sendes nasjonalt. Disse fordelene vil gjøre det mulig for flere fans å se kampen i den nye sesongen.

Faktisk gjør det flotte utseendet på ligaen konkurransedyktig, og det rike innholdet i spillet kan vises på TV slik at fansen kan føle det. I løpet av spillet fortsatte taktikken til de to lagene å endres, noe som også førte til en intellektuell konkurranse til fansen. Tilhengerne i Tampa Bay Buccaneers Drakter gråt av spenning etter å ha vunnet Super Bowl-tittelen forrige sesong. Når nye fans som NFL-spill, vet du deres evne til å vinne kontrakter.

Populære drakter