NFL lønnslokk påvirker spørsmålet om spillerretensjon
29 Mar

NFL lønnslokk påvirker spørsmålet om spillerretensjon

Stillingen til hvert profesjonelt lag har endret seg denne sesongen, og den direkte virkningen er reduksjonen av NFL-lønnstaket. Mange spillere har blitt målet for permitteringer i lag, og spillere som holder Amerikansk Fotball Utstyr uendret, er det laget trenger. Ikke bare er hvert lag et stort lag, det er normalt å bytte posisjon.

Heldigvis har de mest innflytelsesrike gratisagentene funnet nye lag, og deres evner er akkurat det andre lag trenger. Det kan sies at hvis du vil være i laget for å spille, må spillerne bevise seg selv med ytelsen til spillet. Tampa Bay Buccaneers meldte seg ikke på det frie markedet, og beholdt mange av hovedmedlemmene som hjalp laget med å vinne mesterskapet. Og quarterback Tom Brady er villig til å takle plass, og hjelper lagkamerater som blir igjen kan fortsette å eie Tampa Bay Buccaneers Drakter.

Men bortsett fra Antonio Brown, har ikke Tampa Bay Buccaneers tatt en beslutning om å fornye. Teamet som har endret seg mest er New Orleans Saints, som har sett store permitteringer. Enda viktigere er at pensjonen til kjernespilleren Drew Brees har den mest dødelige effekten. Derfor, hvis en spiller ønsker å ha en jobb, må han ha evnen til å tiltrekke seg profesjonelle lag.

Populære drakter