New England Patriots bygger et godt og konsekvent vinnende team
02 Apr

New England Patriots bygger et godt og konsekvent vinnende team

New England Patriots 'ytelse forrige sesong var forferdelig, laget oppnådde bare en rekord på 7 seire og 9 tap. Og dette er første gang de savnet sluttspillet siden 2008. New England Patriots quarterback Cam Newton presterte ikke bra, noe som fikk fansen til å spekulere i om han ville bytte Amerikansk Fotball Utstyr og forlate laget.

Svaret er at Cam Newton fortsatt er i New England Patriots, upåvirket av NFL lønnstak. Ikke bare ble han målet for lagets permitteringer, teamet la også til mange nye lagkamerater. Andre lag er ikke aktive i det frie markedet, men New England Patriots signerer og styrker aktivt. Fordi fra forestillingen i forrige sesong innså New England Patriots-sjef Robert Kraft at det må gjøres justeringer.

Robert Kraft sa at forsterkning av spillere i det frie markedet bare er en del, og utkast til spillere er den viktigste delen. Og å forberede seg på etablering av et godt og kontinuerlig vinnerteam. New England Patriots, som har vunnet Super Bowl seks ganger, ser frem til å se nykommerne i New England Patriots Drakter prestere bedre og vinne mesterskapet igjen.

Populære drakter