New England Patriots hovedtrener Bill Belichick tar ansvar for dårlig rekord
06 Dec

New England Patriots hovedtrener Bill Belichick tar ansvar for dårlig rekord

New England Patriots hadde en fantastisk sesong, med tidligere quarterback Tom Brady som hjalp laget med å vinne seks Super Bowls. Etter at Tom Brady annonserte sin avgang, hadde ikke 12. New England Patriots Drakter navnet sitt trykt på den. Den nåværende rekorden til New England Patriots denne sesongen er 6 seire og 6 uavgjorte. Hovedtrener Bill Belichick er ansvarlig for den dårlige rekorden.

New England Patriots har mange veteraner som har kunngjort sin avgang og veteraner som har annonsert at de trekker seg fra laget. Men siden Tom Brady og noen veteraners avgang, har ikke New England Patriots hatt noen god rekord de siste sesongene. Selv om New England Patriots innledet den unge quarterbacken Cam Newton og rookie-quarterbacken Mac Jones, kunne ingen av dem hjelpe laget med å oppnå en enestående rekord. Quarterback Cam Newton grep ikke muligheten til å starte, og hans prestasjoner i laget svarte ikke til hovedtrenerens forventninger. Og rookie-quarterback Mac Jones har også blitt lagets starter, og han har ikke hatt en spesielt spennende kamp ennå. Hovedproblemet for New England Patriots denne sesongen har vært konsistens, med laget som har hatt hyppige turnovers. Selv om New England Patriots gjør justeringer av den offensive treneren nå, ville en så rask avgjørelse være for sent.

Hovedtrener Bill Belichick var godt klar over at han ikke kunne endre trenerteamet under New England Patriots-sprinten, og han innså også at han hadde gjort en feil i beslutningsprosessen. Og divisjonsrivalene der New England Patriots holder til blir gradvis sterkere, spesielt de andrerangerte Miami Dolphins. Kansas City Chiefs-mester Tyreek Hill valgte Miami Dolphins Drakter i offseason, og laget har siden blitt en divisjonsrival. Så er det rekordene til Buffalo Bills og New York Jets, som har passert New England Patriots nederst på listen.

 

Populære drakter