New England Patriots klarer ikke å oppnå julaftens mirakel
30 Dec

New England Patriots klarer ikke å oppnå julaftens mirakel

En gang var ikke New England Patriots redde for noen motstander i ligaen, men nå er laget som en løs sand. Julaftenkampen har alltid vært nøkkelen til NFLs rangeringer, og det er grunnen til at laget ønsker å gi seieren til fansen. Men New England Patriots Drakter har skuffet fansen, og spillerne klarte ikke å oppnå julaftens mirakel.

New England Patriots spilte mot Cincinnati Bengals hjemme, og mange fans kom til scenen for å se kampen. Cincinnati Bengals hadde et rent bord mot New England Patriots i første halvdel av kampen, og de ledet med 22 poeng. Men i andre omgang holdt New England Patriots også nullen mot Cincinnati Bengals, men de gjorde en feil i et kritisk øyeblikk. New England Patriots hadde ingen sjanse til å komme tilbake for å beseire Cincinnati Bengals, og de tapte kampen på den mest kjente måten for fansen. New England Patriots mistet sin dårligste prestasjon og rekord til Las Vegas Raiders forrige uke, og nå har de tapt mot forrige sesongs andreplass, Cincinnati Bengals. Hjemmefans vil garantert møte skuffelse i julen, og de håper mest på at New England Patriots skal slå sine rivaler. Det er også spillere og trenerteam, hva slags stat de vil bruke for å fullføre sesongen.

Forrige sesongs forsvarende mestere, Los Angles Rams, har allerede mistet kvalifiseringen til sluttspillet, mens andreplassen, Cincinnati Bengals, fortsatt er konkurransedyktige denne sesongen. Quarterback Joe Burrow liker Cincinnati Bengals Drakter veldig godt, og han er ivrig etter å lede laget til Super Bowl. New England Patriots quarterback Mac Jones har ennå ikke bevist seg, og rekorden satt av tidligere quarterback Tom Brady har ikke blitt overgått. Som et ekte NFL-lag har New England Patriots' status quo ingen sammenhengende samhold.

Populære drakter