Pittsburgh Steelers er den første spilleren som endret trøyenummeret
31 Jul

Pittsburgh Steelers er den første spilleren som endret trøyenummeret

NFL fortsetter å være i lavsesongen, men ligaen og forskjellige lag har det veldig travelt. Etter slutten av årets NFL -utkast har ligaen gitt forskrifter for å slappe av Amerikansk Fotball Utstyr tallene. Den første Pittsburgh Steelers -spilleren som implementerte de nye ligareglene var Melvin Ingram. Det første han gjorde da han begynte i det nye laget var å endre sine kjente tall.

Melvin Ingrams tidligere lag var Los Angeles Chargers, og han begynte nylig i Pittsburgh Steelers. NFL Drakter nr. 54 som en gang fulgte ham ble endret til nr. 8 på Pittsburgh Steelers. Melvin Ingram forklarte også årsaken til at han valgte nr. 8. Han ønsket å hylle Kobe Bean Bryant på sin egen måte. Selv om de alle spiller i forskjellige ligaer, og Kobe Bean Bryant har forlatt alle, vil Kobe Bean Bryants innflytelse ikke være begrenset på noen måte.

Melvin Ingrams valg er å vinne mesterskapet som Kobe Bean Bryant. Han ønsker å hjelpe Pittsburgh Steelers med å vinne det nye sesongmesterskapet. Hvis Melvin Ingram fortsetter å spille for Los Angeles Chargers, kan han være langt unna målet om å vinne mesterskapet. Men i den nye sesongen vil Melvin Ingram få en ny Pittsburgh Steelers Drakter, og han har en sjanse til å nå målene sine i det nye laget.

Populære drakter