Pittsburgh Steelers -teamlogoen kommer fra logoen som er utstedt av AISI
31 Aug

Pittsburgh Steelers -teamlogoen kommer fra logoen som er utstedt av AISI

Pittsburgh Steelers er et av de tradisjonelle NFL -lagene, og fortiden til laget er som en historiebok. Hvis fansen vender seg for å se på lagets fortid, vil de elske dette laget som symboliserer stål enda mer. Den nye logoen utgitt av American Iron and Steel Institute pluss lagets navn blir den nye laglogoen trykt på Pittsburgh Steelers Drakter.

I 1962, det andre året etter at American Iron and Steel Institute ga ut den nye logoen, fant foreningens leder eieren av et lag. De håper å sette denne logoen på lagets hjelm for å hjelpe propaganda, og stålbyen med et symbol på stål er godkjent av lagseieren. For å teste om ikonet ser bra ut på den gyldne hjelmen, la lagseieren bare ut ikonet på høyre side av hjelmen for å sjekke effekten. Som et resultat tok spillerne på nye hjelmer og skapte den beste rekorden i laghistorien på den tiden.

Fordi denne logoen bringer ny inspirasjon til laget, la dem få et nytt lagnavn og lagemblem. Dette laget er Pittsburgh Steelers, og nå er de det eneste laget i NFLs 32 lag som bare har en laglogo på den ene siden. Selv om Pittsburgh Steelers har endret designet på retro Amerikansk Fotball Drakter, er lagets logo fortsatt bevart.

Populære drakter