Quarterback Aaron Rodgers vil gå glipp av New York Jets-kampen
13 Sep

Quarterback Aaron Rodgers vil gå glipp av New York Jets-kampen

Skader forekommer ofte blant profesjonelle idrettsutøvere og er uunngåelige under konkurranse og trening. NFL er veldig hard for profesjonelle spillere å konkurrere fysisk, og spillerskader oppstår ofte. I New York Jets' første kamp i den nye sesongen tok fansen kun hensyn til fraværet av 8-NFL Drakter i spillet.

Den nye sesongen er quarterback Aaron Rodgers sin første sesong med Jets, og han har støtt på det mest alvorlige skadeproblemet. Skaden hans har alvorlig påvirket prestasjonen hans, og det vil ta flere måneder å komme seg. Aaron Rodgers gjorde New York Jets-fansen glad i den første kampen i den nye sesongen, men fansens lykke var kortvarig. Den 39 år gamle Aaron Rodgers pådro seg den største skaden i karrieren, og han klarte ikke å hjelpe New York Jets med å oppnå en bedre rekord. Aaron Rodgers ønsker å lykkes med New York Jets mer enn noen annen spiller. Han ønsker å vinne Super Bowl med sitt nye lag akkurat som Tom Brady. Selv om quarterback Aaron Rodgers hjalp Green Bay Packers med å vinne en Super Bowl, er målet hans å vinne et andre eller flere mesterskap.

Aaron Rodgers må komme seg så snart som mulig og gå tilbake til spillet. Det er ikke mye profesjonell tid igjen for ham. New York Jets-ledelsen ønsker heller ikke å se startende quarterback bli skadet, og Aaron Rodgers' fravær har påvirket for mange lags forventninger. Aaron Rodgers fravær hindrer fansen i å se New York Jets Drakter hans, og hans fravær vil også påvirke lagets billettsalg. Overføringen av Aaron Rodgers frigjør Green Bay Packers fra hans massive kontrakt, mens New York Jets fortsetter å slite med hans enorme kontrakt og fravær.

Populære drakter