Rob Gronkowski fortsetter å spille for Tampa Bay Buccaneers neste sesong
19 Mar

Rob Gronkowski fortsetter å spille for Tampa Bay Buccaneers neste sesong

På grunn av reduksjonen av NFL-lønnstaket neste sesong, har mange profesjonelle lag gjort justeringer. Det spillerne ikke vil se, fravikes av laget og kan ikke lenger bruke lagets Amerikansk Fotball Utstyr. Men Rob Gronkowski ikke bekymre deg, Tampa Bay Buccaneers har allerede nådd en kontraktforlengelse med ham.

Tampa Bay Buccaneers prøver fortsatt sitt beste for å opprettholde vinneroppstillingen forrige sesong under begrensningene i lønnsgrensen. Teamet beholdt ikke bare Shaquil Barrett med en stor kontrakt, men beholdt også Rob Gronkowski med en ettårskontrakt. Selv om Rob Gronkowski trakk seg og tok en hvilesesong, ble ikke prestasjonen hans forrige sesong påvirket. Nøkkelen er at han og quarterback Tom Brady fortsatt kan spille sammen, iført Tampa Bay Buccaneers Drakter sammen. I et så turbulent øyeblikk for profesjonelle spillere er de virkelig heldige som er på samme lag.

Og Rob Gronkowski har blitt valgt ut i Pro Bowl fem ganger de siste ni årene, og ble valgt ut til All-NBA First Team fire ganger. Kontraktsforlengelsen av Tampa Bay Buccaneers er virkelig verdt det, og veteranens evne er verdt lagets oppbevaring. Fans vil også se Tampa Bay Buccaneers nr. 12 og nr. 87 sammen på banen neste sesong. En siste liten forventning, vil Tampa Bay Buccaneers velge å beholde Antonio Brown?

Populære drakter