Saquon Barkley velger ett års kontraktsforlengelse etter å ha deltatt på konferansen
26 Jul

Saquon Barkley velger ett års kontraktsforlengelse etter å ha deltatt på konferansen

Nylig holdt de beste NFL-runbackene en videokonferanse, og innholdet de diskuterte var lønn og det trege miljøet. Ettersom quarterback-lønningene fortsetter å slå ligarekorder, har løpende lønninger gradvis gått ned. Saquon Barkley fra New York Giants valgte å signere på nytt med laget i ett år etter at han deltok i en videokonferanse med toppløpere.

New York Giants Drakter har vært eid av Saquon Barkley siden hans rookie-år, og han valgte en ettårskontrakt etter møtet. Selv om Saquon Barkley er en av ligaens store, fikk han ikke den forlengelsen han ønsket. Saquon Barkley har vært så viktig for New York Giants sitt spill at lagkameratene hans ikke har annet enn ros. Imidlertid må alle NFL-lag akseptere de harde restriksjonene for lønnstak, noe som resulterer i høye lønninger for spillere i noen posisjoner og lave lønninger for spillere i noen posisjoner. Running back-spillerne er en av gruppene som har blitt kuttet i lønn. De har mistet sin betydning i laget. Det nåværende ligamiljøet bruker flest backs, og deres skaderisiko er høyest.

Saquon Barkley, som spillere på sin posisjon i ligaen, er ivrig etter å få respekt fra laget og en langsiktig kontrakt med høy lønn. Tross alt jobber løpende spillere hardt i spillet, har kortest karrierer og lav lønn. NFL Drakter nr. 26 er Saquon Barkley kan velge å bytte, men han må fortsette å jobbe og velge en kortsiktig kontraktsforlengelse. Så lenge Saquon Barkley holder seg frisk i den nye sesongen, har han fortsatt en sjanse til å forhandle frem en kontrakt i fremtiden.

Populære drakter