Super Bowl-kampen begynner igjen
02 Feb

Super Bowl-kampen begynner igjen

Kansas City Chiefs har gått videre til Super Bowl-finalen i to påfølgende år. Forrige sesong de vant Super Bowl-mesterskapet har blitt en saga blott, denne sesongens mesterskapskonkurranse blir en ny begynnelse.

Etter en fantastisk sesong med intens konkurranse, vil NFL-finalen i denne sesongen ha mindre enn en uke igjen. Som den forsvarende mesteren er Kansas City Chiefs utvilsomt et av lagene som vekker mest oppmerksomhet. Og før sesongstarten brukte laget en høyt betalende kontrakt for å beholde superstjernen Patrick Mahomes. Patrick Mahomes, som fortsatt har på seg Kansas City Chiefs Drakter denne sesongen, brukte også praktiske handlinger for å bevise at han er verdt lønnen. Under hans ledelse har også Kansas City Chiefs 'rekord blitt det beste laget i ligaen.

Å kunne gå videre til finalen er ikke bare fordi laget har en utmerket quarterback, et kraftig trenerteam, men også uatskillelig fra gode lagkamerater. I den kommende finalen, iført Amerikansk Fotball Utstyr, vil de utfordre for den andre påfølgende Super Bowl-mesteren.

Populære drakter