Tampa Bay Buccaneers satt for den verste spillrekorden noensinne
13 Dec

Tampa Bay Buccaneers satt for den verste spillrekorden noensinne

Tampa Bay Buccaneers er uten mesterskapet, og noen spillere har forlatt laget. Selv hovedtreneren Bruce Arians har valgt å trekke seg. Denne sesongen trente den nye hovedtreneren Todd Bowles Pirates. Quarterback Tom Brady er inne i sin tredje sesong i en Tampa Bay Buccaneers Drakter, men de har sin dårligste rekord mot San Francisco 49ers.

Tampa Bay Buccaneers hovedtrener Todd Bowles intervju etter kampen var full av spørsmål. Han sa at laget ikke ble spilt av quarterback Tom Brady alene, og at hele laget ble beseiret av motstanderen. De kan ikke lenger være et ustabilt lag, ellers har laget en god sjanse til å gå glipp av sluttspillet. Men hovedtreneren Todd Bowles skjønte ikke sitt eget problem, om han ga et tilstrekkelig taktisk system, og hans taktiske system er egnet for lagets spill. Fansen var skuffet over å se rekorden til Tampa Bay Buccaneers, og quarterback Tom Brady innledet også uventet den verste rekorden i karrieren. San Francisco 49ers hadde en ledelse på 35 poeng mot Tampa Bay Buccaneers. Tampa Bay Buccaneers har tapt syv kamper, noe som igjen gir Tom Brady flest tap i en enkelt kamp i karrieren.

San Francisco 49ers viste gradvis sin evne til å vinne mesterskapet, og lagets trenerstab fant den beste posisjonen for å løse quarterbacken. Så kom San Francisco 49ers, som var både offensive og defensive, og de viste en overveldende fordel i kampen. Quarterback Tom Brady så at motstanderens San Francisco 49ers Drakter var nervøse under kampen, og motstanderens ledende poengsum var enda mer intens. De kommende kampene for Tampa Bay Buccaneers vil være svært viktige, og laget må gjøre endringer i tide.

Populære drakter