Tight-end Kyle Rudolph begynner livet etter pensjonisttilværelsen
06 Sep

Tight-end Kyle Rudolph begynner livet etter pensjonisttilværelsen

Minnesota Vikings, New York Giants og Tampa Bay Buccaneers er alle lag som Kyle Rudolph har spilt for, og nå har han offisielt kunngjort pensjonisttilværelsen. Som tight end Kyle Rudolph hadde han også toppen av karrieren. Kyle Rudolph trodde dette året ville være det perfekte tidspunktet for å si farvel til NFL, og kysse NFL Drakter hans for å ta den endelige avgjørelsen.

Kyle Rudolph spilte tolv sesonger i NFL, hvorav den lengste var med Minnesota Vikings. Kyle Rudolph har tilbrakt ti år med Minnesota Vikings og kjenner byen godt. Selv om Kyle Rudolph kom inn i NFL som rookie i 2011, var det første han så en Minnesota Vikings Drakter. Kyle Rudolph ble anerkjent av Minnesota Vikings for sin rookie-sesong og han ble kåret til Pro Bowl i 2012. Kyle Rudolph var på topp i 2016 da han hjalp Minnesota Vikings med å slå New Orleans Saints. Og han scoret siste touchdown for Minnesota Vikings i kampen, og så ble han byttet til New York Giants av laget i 2021. Kyle Rudolph spilte bare én sesong med New York Giants før han flyttet til Tampa Bay Buccaneers.

Kyle Rudolph var heldig som var lagkamerat med den legendariske quarterbacken Tom Brady, og de hadde en kort periode med Tampa Bay Buccaneers. Tight-end Kyle Rudolph fanget sin siste touchdown-pasning før Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady offisielt kunngjorde pensjonisttilværelsen. Og Kyle Rudolph mottok det 50. touchdownet i karrieren, som også var hans siste touchdown for å fullføre spillet. Nå som Kyle Rudolph har valgt et nytt liv, vil han nyte livet etter pensjonisttilværelsen med familien.

Populære drakter