Tittelforsvarer Los Angles Rams går glipp av sluttspillet
23 Dec

Tittelforsvarer Los Angles Rams går glipp av sluttspillet

Ukens kamp er svært viktig for mange lag, og én kamp kan avgjøre om de går videre til sluttspillet. Etter at Los Angles Rams tapte mot Green Bay Packers, bommet den forsvarende mesteren tidlig på det forsvarende sluttspillet. Mange fans vil ikke kunne se Los Angeles Rams Drakter i sluttspillet, og de oppnådde mesterskapsmålet forrige sesong.

Los Angles Rams brukte all lykken forrige sesong, og laget vant den siste mesterskapet. Prestasjonen til Los Angles Rams denne sesongen er ikke enestående, lagets nåværende rekord er 4 seire og 10 tap. Los Angles Rams delte 1999 Denver Broncos for de mest tapende forsvarende mesterne i NFLs historie. Sluttspillet har ikke startet ennå, og Los Angles Rams' tap kan øke. Den forsvarende NFL-mesteren er egentlig for vanskelig. De siste årene har ingen lag forsvart mesteren. Det viktigste er at spillerne i Los Angles Rams-laget er alvorlig skadet, og fraværet til hovedspillerne er roten til den dårlige rekorden. Cincinnati Bengals, andreplass forrige sesong, beholder fortsatt styrken, og de har kvalifisert seg til sluttspillet.

Los Angles Rams kan bare se andre lag gå videre til sluttspillet, og ledelsen deres må forberede seg på neste års draft. Tross alt planla ikke Los Angles Rams å konkurrere om et godt valg før sesongen, og det er sannsynlig at nummer 1-valget vil bli valgt av Detroit Lions. Mange fans vil tenke på quarterback Jared Goff når de ser Detroit Lions Drakter. Neste års utkast er også laget på jakt etter en bedre hjelper for ham. Laget som gikk glipp av sluttspillet er ikke bare Los Angles Rams, det vil være lag som også vil gå glipp av sluttspillet senere.

Populære drakter