Tom Brady har sin syvende Super Bowl-tittel
08 Feb

Tom Brady har sin syvende Super Bowl-tittel

Den 55. Super Bowl har kommet til en slutt, og all spenningen har vært kjent etter kampen. Tampa Bay Buccaneers beseiret Kansas City Chiefs 31-9 og innledet sitt andre Super Bowl-mesterskap på 19 år.

Siden offseason bestemte Tom Brady seg for å forlate New England Patriots, som har spilt i 20 år. Han håper å bevise seg i det nye laget i den nye sesongen. New England Patriots må også bevise styrken til laget uten den legendariske quarterbacken Tom Brady. Vinneren av Super Bowl-finalen fortalte alle at Tom Brady beviste sin styrke i Tampa Bay Buccaneers Drakter. Og han vant den syvende Super Bowl-tittelen i karrieren og satte rekorden for den eldste spilleren som vant Super Bowl. Tampa Bay Buccaneers-trener Bruce Arians ble også den eldste treneren som vant Super Bowl.

Kansas City Chiefs ble nummer to på grunn av tap av spillet. Til slutt klarte ikke Patrick Mahomes, som hadde på seg Amerikansk Fotball Utstyr nummer 15, å lede laget til å forsvare tittelen. Nederlaget i et spill kan ikke nekte styrken til Kansas City Chiefs. Til slutt gratulerer vi Tampa Bay Buccaneers for at du vant Super Bowl!

Populære drakter