Tyreek Hill ble kjent med utrolig fart
16 Jun

Tyreek Hill ble kjent med utrolig fart

Profesjonelle spillere som kan bli husket av publikum, de har alle fremragende prestasjoner på banen. Hver gang Tyreek Hill i Amerikansk Fotball Utstyr nr. 10 fikk ballen, fokuserte publikum på hans suksess med touchdown. Fordi Tyreek Hill har vunnet mange utmerkelser i kraft av sin fantastiske hastighet.

På grunn av Tyreek Hills fart på banen ga fansen ham tittelen Cheetah. Selv de øverste cornerbackene i ligaen kan ikke følge med på farten. Tyreek Hill bør takke Kansas City Chiefs som valgte ham for å gjøre ham til en profesjonell spiller. Begynnelsen på Tyreek Hills karriere og collegeårene var ikke veldig glatt. Selv om Tyreek Hill presterte bra på college-teamet, var det ikke verdt hans college-karriere å bytte tre lag og problemer utenfor banen.

Hvis hovedtreneren ved University of West Alabama ga ham en sjanse, avgjør valget av Kansas City Chiefs hans skjebne. Kansas City Chiefs toppet tvil og valgte Tyreek Hill i 5. runde i 2016, slik at han kunne unngå å tape valget. Tyreek Hill gikk gjennom dilemmaet med å spille uten ball i løpet av college-årene, og realiserte deretter drømmen om å vinne mesterskapet ved å eie Kansas City Chiefs Drakter.

 

Populære drakter