Undrafted Ty Scotts to-gangs signering med Kansas City Chiefs
02 Aug

Undrafted Ty Scotts to-gangs signering med Kansas City Chiefs

Årets NFL-draft er for lengst over, og alle lag i ligaen har valgt ut sine nye ballspillere. Udraftede spillere er spillere som ikke ble valgt ut i draften og vil fortsette college-sesongen eller andre planer. Den ikke-draftede Ty Scott signerte to kontrakter med Kansas City Chiefs. Han så på den røde NFL Drakter med følelser.

Ettersom en udraftet Ty Scott var skuffet over utkastet, ble han ikke valgt ut av noe lag i NFL. Ty Scott fungerer som en bred mottaker på college-laget, og han har mange konkurrenter i utkastet. Siden Ty Scott ikke hadde mye fremragende prestasjoner i college-sesongen, ble han ikke oppdaget av profesjonelle teamspeidere. Til Ty Scotts overraskelse tilbød Kansas City Chiefs ham en rookie-kontrakt kort tid etter draften. Det er gode nyheter for Ty Scott, som kan spille for proffene som resten av draftvalgene. Men Ty Scotts lykke varte ikke lenge, da Kansas City Chiefs ga avkall på ham for å gi plass til EKow Boye-Doe. Ty Scott ble knust av Kansas City Chiefs' beslutning om å gå glipp av et Super Bowl-lag.

Nylig fikk Kadarius Toney fra Kansas City Chiefs en ny skade, som måtte opereres og gikk glipp av lagets treningsleir. Kansas City Chiefs henvendte seg umiddelbart til Ty Scott med et annet tilbud, som han gikk med på. Ty Scott har allerede én erfaring mer enn noen annen rookie, og han må forbedre seg for å beholde Kansas City Chiefs Drakter i lang tid. Ty Scotts to signeringer med Kansas City Chiefs ga ham en tidlig forståelse av forholdet mellom spillere og lag.

Populære drakter