Washington Commanders er det mest endrede laget i NFL
23 Aug

Washington Commanders er det mest endrede laget i NFL

NFL innledet preseason etter offseason, og mange lag gjorde justeringer av signeringer og handler i laget. Washington Commanders har skiftet eiere, og hovedtrenerstillingen har også blitt ustabil. En av de store endringene for Washington Commanders er navneendringen, som skal trykkes på deres nye NFL Drakter.

Washington Commanders har vært ivrige etter å vinne Super Bowl, men eier Dan Snyders teamledelsesmetode er veldig dårlig. Dette året innledet endelig en ny eier, Josh Harris, for Washington Commanders og fans. Laget hans har ikke bare penger, men vet også hvordan de skal investere i sport. Så lenge den nye eieren Josh Harris vet hvordan han skal justere Washington Commanders, vil teamet igjen være i fokus for fansens oppmerksomhet. Rekorden til Washington Commanders i den nye sesongen vil ikke bli vesentlig forbedret, og de fleste av spillerne i lagoppstillingen er lavt rangerte rookies. Selv om det er noen spillere i NFL som har oppnådd sin verdi og personlige data med lave valg, er det umulig for et lag å ha flere lave valg for å prestere godt. Det eneste gode med Washington Commanders er deres eksplosive forsvar. De var det eneste laget som slo Philadelphia Eagles i den ordinære sesongen forrige sesong.

Washington Commanders Drakter vil bli klassisk inntil det nye lagnavnet kommer, og det vil ikke kreve mye produksjon. Fansen til hjemmelaget foreslo aktivt et nytt lagnavn, som også er deres velsignelse for gjenstarten av laget. Det farligste for Washington Commanders akkurat nå er hovedtreneren og quarterbacken, som er de første som får sparken hvis de underpresterer. Så treneren og spillerne ønsker å bli i Washington Commanders, de vil spille sin rolle.

 

Populære drakter