31 Mar

Kansas City Chiefs' Jaylen Watson kan kjempe om nr. 0-trøya

I år har NFL innført nye regler, og begrensningene for spillerutvalgstall er brutt. Ligaen har tillatt spillere å velge nr. 0 som NFL Drakter nummer, og noen profesjonelle spillere har allerede fått lagets samtykke. Og Jaylen Watson kan også søke Kansas City Chiefs, tross alt er dette tallet av stor betydning for ham.

Read more

22 Mar

New England Patriots' Dont'a Hightower kunngjør offisielt pensjonisttilværelse

New England Patriots-fansen tar farvel med veteranen som linebacker Dont'a Hightower, som spilte for laget i ni år. Dont'a Hightower har hatt en meget vellykket karriere, og vunnet tre Super Bowls med New England Patriots. Nå har Dont'a Hightower tatt den største avgjørelsen i karrieren. Han kunngjorde offisielt pensjonisttilværelsen og tok farvel med Amerikansk Fotball Utstyr nummer 54.

Read more

15 Mar

Green Bay Packers' Aaron Rodgers i overføringsfokus

Etter at Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady kunngjorde pensjonisttilværelsen forrige sesong, er Green Bay Packers' Aaron Rodgers en av ligaens quarterbacklegender. Quarterback Aaron Rodgers har vært i fokus i NFL-overføringsvinduet den siste tiden, da han vil bli byttet til New York Jets av Green Bay Packers. Aaron Rodgers sin Amerikansk Fotball Utstyr nr. 12 kan endre lagnavnet, men han har ikke sagt ja til overgangen.

Read more

04 Mar

Kansas City Chiefs' generelle behandling er lavere enn andre NFL-lag

Kansas City Chiefs har imponert fansen de siste fem årene. De har gått videre til Super Bowl-finalen tre ganger på fem år og vunnet mesterskapsutmerkelser to ganger. Suksessen til Kansas City Chiefs kommer fra det riktige valget i draften, quarterback Patrick Mahomes brakte en enorm forandring til laget. Selv om Kansas City Chiefs Drakter er elsket av mange fans, er den generelle behandlingen av laget lavere enn andre lag i NFL.

Read more

24 Feb

Tennessee Titans først til å ta beslutning om permittering

Etter Super Bowl-finalen rettet flere fans blikket mot Kansas City Chiefs. Quarterback Patrick Mahomes fikk så mange komplimenter at mange fans ville ha hans autograferte Kansas City Chiefs Drakter. Med den perfekte slutten av sesongen, er lavsesongen åpningstiden til NFL-frimarkedet.

Read more

13 Feb

LeBron James ser Rihannas halvtidsshow i Super Bowl direkte

Super Bowl-finalen er favorittspillet til mange NFL-fans, og den eventuelle mesteren vil få muligheten til å parade. Halvtidsshowet i Super Bowl er også i fokus for spillet, og Rihanna er en av gjestesangerne. LeBron James' svarte topp erstattet Amerikansk Fotball Utstyr, og mange fans visste ikke om han støttet Kansas City Chiefs eller Philadelphia Eagles.

Read more

04 Jan

Buffalo Bills-spillere kneler i bønn for lagkamerat Damar Hamlins helse

Det profesjonelle spillere frykter er ikke å møte et lag med dårlig rekord, men at de er redde for å få alvorlige skadeproblemer selv. Uansett hvor mange gode profesjonelle spillere det er i NFL, vil de sannsynligvis avslutte karrieren hvis de pådrar seg alvorlige skader. Damar Hamlins Buffalo Bills Drakter nr. 3 ble lagets profilbilde på sosiale medier, og lagkameratene knelte i bønn for hans raske bedring.

Read more

30 Dec

New England Patriots klarer ikke å oppnå julaftens mirakel

En gang var ikke New England Patriots redde for noen motstander i ligaen, men nå er laget som en løs sand. Julaftenkampen har alltid vært nøkkelen til NFLs rangeringer, og det er grunnen til at laget ønsker å gi seieren til fansen. Men New England Patriots Drakter har skuffet fansen, og spillerne klarte ikke å oppnå julaftens mirakel.

Read more

23 Dec

Tittelforsvarer Los Angles Rams går glipp av sluttspillet

Ukens kamp er svært viktig for mange lag, og én kamp kan avgjøre om de går videre til sluttspillet. Etter at Los Angles Rams tapte mot Green Bay Packers, bommet den forsvarende mesteren tidlig på det forsvarende sluttspillet. Mange fans vil ikke kunne se Los Angeles Rams Drakter i sluttspillet, og de oppnådde mesterskapsmålet forrige sesong.

Read more

21 Dec

Indianapolis Colts satte den verste rekorden i NFL

Den første halvdelen av kampen fylte Indianapolis Colts med lykke, men andre halvdel av kampen forlot laget i en pinlig situasjon. Indianapolis Colts så på den ledende kampen og forventet å slå Minnesota Vikings, men i stedet ble de slått av en kontring. Quarterback Matt Ryan så på Indianapolis Colts Drakter med overraskelse da han og lagkameratene møtte nok et tap.

Read more

Viser 1 til 10 av 312 (32 sider)
Populære drakter