17 Jul

Brandon Aiyuk tok initiativet til å ta en handelsbeslutning

Brandon Aiyuk mistet tålmodigheten i løpet av høysesongen og sendte formelt inn en handelssøknad til San Francisco 49ers. Han ønsket ikke å fortsette å vente på San Francisco 49ers svar, så han tok initiativet til å ta en handelsbeslutning. Brandon Aiyuk visste at avgjørelsen hans ville ha to resultater, å bli eller forlate.

Read more

10 Jul

Veteranen Patrick Peterson er fortsatt en gratis agent

Før den nye sesongen offisielt startet, var veteranen Patrick Peterson mest bekymret for jobben. Siden Pittsburgh Steelers sparket Patrick Peterson i mars, har han ikke blitt invitert av et nytt lag. Patrick Petersons tidligere personlige æresbevisninger var veldig spennende, men nå er han ikke kvalifisert til å ha en ny Amerikansk Fotball Drakter.

Read more

03 Jul

Philadelphia Eagles kunngjør neste sesongs trøyevalg

Det er fortsatt mer enn to måneder til starten av neste sesong, og NFL-lagene forbereder seg til sesongstart. Philadelphia Eagles har allerede lagt den siste planen, og de har også annonsert Amerikansk Fotball Drakter valget for neste sesongs kamper. Forrige sesong var ikke vellykket for Philadelphia Eagles, og neste sesong er lagets fulle forberedelse til å vinne mesterskapet.

Read more

26 Jun

Tyreek Hill kan bare se sine tidligere lagkamerater vinne mesterskapet igjen

Etter at Tyreek Hill forlot Kansas City Chiefs, spilte han for Miami Dolphins og gikk glipp av Super Bowl. Quarterback Patrick Mahomes ledet Kansas City Chiefs til å vinne to mesterskap igjen, som er et mesterskap Tyreek Hill ikke kunne røre etter å ha forlatt laget. Kansas City Chiefs Drakter vil ikke være fraværende fra mesterskapets prisutdeling, og tidligere lagmedlem Tyreek Hill vil gå glipp av muligheten til å vinne mesterskapet.

Read more

19 Jun

Cincinnati Bengals er bekymret for kontraktsfornyelsen av de brede mottakerne

Cincinnati Bengals er mest lettet over quarterback Joe Burrow, og lagets bekymringer kommer fra de to brede mottakerne. Selv om NFL-lønnstaket har økt, vil Cincinnati Bengals fortsatt bekymre seg for spillerens lønn. De to bredmottakerne ønsker ikke å bytte Amerikansk Fotball Drakter, og de håper også å løse kontraktsfornyelsesproblemet i offseason.

Read more

12 Jun

Brandon Aiyuk kunngjorde proaktivt at han var villig til å fornye kontrakten

Som toer for forrige sesong har San Francisco 49ers gjort store fremskritt. San Francisco 49ers tapte imidlertid mot Kansas City Chiefs to ganger i finalen, noe som er lagets største beklagelse de siste fem årene. Før San Francisco 49ers offentliggjorde fremdriften i kontraktsfornyelsen med Brandon Aiyuk, tok han initiativet til å kunngjøre sin vilje til å fornye kontrakten på sosiale medier.

Read more

04 Jun

NFL offseason er scenen for brede mottakere for å få en lønnsøkning

Lønnsspørsmålet om wide receivers har vakt oppmerksomhet fra spillere, og mange spillere i samme posisjon har mulighet til å få lønnsøkning. Tidligere tilbød Miami Dolphins en høytbetalende kontrakt til den andre bredmottakeren, og nå har Minnesota Vikings tilbudt Justin Jefferson en maksimal lønnsforlengelse. Justin Jefferson ser fremtiden i den lilla Amerikansk Fotball Drakter, og han har også blitt anerkjent av Minnesota Vikings.

Read more

25 May

Nybegynnere tar bilder og videoer for NFLPA

Siden avslutningen av årets NFL-draft har rookie-spillere fra ulike lag fått oppmerksomhet i media. Mesteparten av oppmerksomheten rettes mot spillere som er valgt ut i første runde, og de tre beste nybegynnere vil få mer oppmerksomhet fra fansen. Caleb Sequan Williams, valg nr. 1, er åpenbart en av hovedpersonene, og hans og andre nybegynner Amerikansk Fotball Drakter fyller bildet med farger.

Read more

18 May

Tom Brady vender tilbake til NFL som kringkaster

Som den legendariske NFL-quarterbacken vil Tom Brady returnere til NFL som kommentator iført dress. Tom Brady, som utallige fans er kjent med, dukker alltid opp på banen iført Amerikansk Fotball Drakter nr. 12. Nå er ikke Tom Brady spiller lenger, og han har kommet tilbake til fansens oppmerksomhet på en ny måte.

Read more

11 May

Rookie-quarterback Caleb Williams deltar i Chicago Bears treningsleir for første gang

Etter at Chicago Bears skaffet seg utmerkede spillere i draften, nådde lagets selvtillit et klimaks. Chicago Bears er ikke lenger et lag ignorert av NFL-fans, og rekorden deres vil forbedre seg betraktelig neste sesong. Chicago Bears har NFL Drakter klare for rookie-quarterback Caleb Williams, som også deltok på lagets treningsleir for første gang.

Read more

Viser 1 til 10 av 372 (38 sider)
Populære drakter